Glade hypnoterapi anbefalinger fra klienter

Nogle af vores klienter har været så søde at sende os en udtalelse.

Nedenfor kan du læse om hvor effektivt hypnose og NLP kan være til forskellige problemstillinger.

Chanell så Kirsten for jalousi. Hun kom til os via Pernille Aalund’s tv program Qtv. Hun fik 3 behandlinger og blev derefter interviewet i maprogrammet.

Hun sendte en sødt kort efterfølgende

Tak for hjælpen. Du har reddet mit liv.

Chanell

 

Liat har modtaget nedenstående email fra Jonas som kom for jalousi

Tænk at kunne vende min jalousi fra at være en destruktiv byrde i hverdagen til at være drivkraften til og komme videre. At ændre mit syn på tilværelsen så radikalt, at jeg nu selv bestemmer både retning og fart for udviklingen. At kunne visualisere og definerer enkelte værktøjer, så jeg i dag er min jalousi 100% kvit. Enhver med jalousi vil vide, hvor stor lettelse det er. Dine metoder er enkle og det overrasker mig, at jeg var ved fuld bevidsthed under hele forløbet 🙂 Jeg vil håbe, at andre vil give sig selv oplevelsen af, hvor enkelt man kan blive sine “problemer” kvit. Jeg har gjort en positiv forskel ved og besøge dig 🙂

Jonas

Maj-Britt har skabt en meget positiv forandring efter behandlinger mod angst.

Hej Kirsten
Nu er der gået lidt tid siden, at jeg har været oppe hos dig, så nu har jeg lidt mere overblik over hvilken betydning behandlingerne hos dig har haft. Med dette mener jeg ikke at der ikke sker mere, for det kan jeg mærke der gør, men jeg har lyst til at fortælle dig, hvilken dejlig proces jeg oplever.

Jeg har aldrig nogensinde været så meget i nuet, når jeg prøver at tænke, planlægge længere frem som jeg ALTID gjorde tidligere på en begrænsende måde, er det som om det bare ikke er muligt, jeg kan ikke tænke tankerne til ende, de forsvinder bare.

Det er en enorm lettelse i hverdagen, for nu bruger jeg ikke krudt på alt det, der måske kan ske og på at forestille mig det værste. Det gør at mine kræfter bliver brugt på nuet, hvilket giver mig et overskud.
Jeg føler også at mine reaktioner gælder ting som sker nu. Den gamle sorg, vrede osv. har mistet magt, det betyder, at jeg ikke bliver nær så hurtig ked af det, fordi alt det gamle ikke bliver aktiveret. Det gør mig meget mindre sårbar og mere stærk.

Det er også min fornemmelse, at jeg er blevet meget bedre til at føle, når jeg bliver vred og derved kan handle på det, i stedet for, som før, at samle det op og at det så satte sig i min krop. Jeg overtager heller ikke andres sorg, smerte mere, jeg kan bedre adskille tingene.

Alt i alt føler jeg mig meget roligere, mine drømme har ændret sig, jeg har ikke følt angst, ja nogen gange kan jeg næsten ikke finde ud af det, fordi jeg ikke gør som jeg plejer.

Det har været en kæmpe hjælp for mig de 5 gange jeg har besøgt dig, du er varm og indlevende, imens du er en helt igennem professionel behandler. Jeg har været 100 % tryg ved dig og jeg vil meget hurtigt og med glæde søge din hjælp en anden gang.

Jeg håber det vil være muligt for mig på et tidspunkt at deltage i dine kurser.

Mange kærlige tanker fra

Maj-Britt

 

En Kirsten så Liat for kløe på armene

Kære Liat

Måske kan du huske mig. Jeg har været en enkelt gang hos dig p.g.a. kløe på mine arme, og vi har mailet lidt sammen siden – og det korte af det lange er, at kløen er forsvundet – forsøger den at gøre sit indtog, så bruger jeg den teknik/de redskaber – eller hvad vi skal kalde det – som du har lært mig, og pisst er den væk igen. Fantastisk.
Mange hilsner

Kirsten

Ulla var gået deltid på arbejdet pga. angst, men efter 2 behandlinger er hun på fuld tid igen og jeg er glad for at høre, at hun har det rigtig godt – og i øvrigt er det meget positivt, at hendes arbejdsgiver betalte for  hendes behandlinger.

Hej Kirsten,
Først og fremmest vil jeg godt takke dig, fordi jeg har det bedre nu – end nogensinde!

Ikke så mange tårer hele tiden, kan bedre sige fra og sige min mening. Det er skønt! Og så har jeg heller ikke behov for at trøstespise.
Jeg er netop fra i dag oppe på fuld tid på mit arbejde igen!
Med venlig hilsen

Ulla

Anne-Mette så Liat for vrede og selvværd

Kære Liat
Tusind tak for sidst.
Jeg har efter vores sidste session virkelig kunnet mærke, at jeg har sluppet den vrede, som jeg bar rundt på, og jeg kan nu forholde mig til det nu, jeg er i.Istedet for at blive trukket ned i et inferno af mange års vrede.

Det har virkelig gjort mit liv lettere. Jeg bliver heller ikke længere lige så vred/tænder lige så meget af fx i forhold til børnene, som jeg gjorde før. Vreden er simpelthen ikke ligeså dyb, som den var før, hvor den trak på årtiers sammensparede vrede.

Jeg synes også, at jeg i høj grad har sluppet bekymringerne om fremtiden og er mere i stand til at være i nuet og tro på fremtiden.
En anden ting, jeg også kan mærke, at du har hjulpet mig med, er, at jeg er blevet meget bedre til at gå i gang med fx arbejdsopgaver og få dem overstået i stedet for at bruge hele og halve timer på at frygte opgaven og derfor udsætte den med alle midler. I samme stil kan jeg også mærke, at jeg er blevet meget mere assertiv, hvor jeg står mere stærkt frem og i højere grad ikke bekymrer mig om andres mening om mig. Jeg ved ikke, om jeg er helt i mål med det, men der er virkelig sket en stor forandring.
Som du kan høre, er jeg virkelig nået et langt stykke vej, og jeg må indrømme, at jeg synes, at det er helt fantastisk, at man på den måde kan slette så mange års opsparet vrede fra den indre harddisk og gøre livet så meget nemmere at leve.
Bedste hilsner

Anne-Mette

 

Nicole havde én behandling for Rygestop

Hej Kirsten
Jeg vil gerne takke dig, for den store hjælp med mit rygestop! Jeg er stadig helt paf over hvor nemt det er!

Jeg har absolut ingen abstinenser, og intet behov for at ryge. Og det bedste… Jeg har ikke taget et gram på!!! Fantastisk! Jeg har været ude 2 gange hvor jeg har været fristet – af vane, men har ikke gjort det. Det er som om der sidder en stopklods indeni mig som siger nej tak! Jeg er virkelig ikke ryger!
Tusind tak for din hjælp!
Mange hilsener

Nicole

 

Peter så Liat for jalousi

Hej Liat
Mit liv rykker for vildt ! du har sat mig i gang med en mega proces tak for det, som jeg har skrevet til dig, er min Jalousi væk, jeg er egentlig begyndt at tænke over om den nogensinde har været der, for i mit arbejde med mig selv, har jeg opdaget så mange små ting jeg nu kan se ikke altid har været som det burde, så min tilstand jeg kom med til dig, tror jeg har været en kæmpe blanding af dårligt selværd, angst for ikke at være noget, bange for at fejle og general frustrationer i livet og forståelsen af andre.
Hele arbejdet med at kunne styrer mine følelser og bestemme hvornår jeg ”vil” være eller ikke være, er helt fantastisk – jeg syntes at det er vild at hvis jeg bestemmer mig for at det skal blive en god dag – så bliver det en god dag, de dage hvor jeg måske kan føle tristhed, siger jeg til mig selv at jeg inden aften skal finde 5 ting som har været fantastisk den dag – på den måde ændre jeg mit fokus på det positive, og det er super nemt at finde 5 ting… Det er vidunderligt at have knækket koden til at ”du bliver hvad du fokuserer på” søger jeg positive oplevelser så skaber jeg dem, dette er skønt i forbindelse med mine børn, vi har næsten ingen konflikt, for vi tager det i opløbet – min kone mener jeg har ændret mig merkant, og heldivis til det bedre J
Jeg har stor succes med mit arbejde om at få skabe harmoni i mine 3 hoved punkter Familie – Job – fritid – det er vigtigt at de tre ting hænger sammen, og det gør de, jeg har fundet indre ro så, jeg kan være far/mand når jeg er hjemme, focus på job når jeg er der, og min træning når det er tid – din teknik med at ligge tanker på hylden og tage de rigtige tanker frem i den rigtigt situation er det værktøj jeg bruger der, på den måde kan jeg være der i nuet og ikke virke svævende.
Jeg læser i øjeblikket lid om NLP Coaching – det er vanvittig spændende og jeg finder flere og flere gode værktøjer – jeg gør stor nytte af ”livshjulet” for at finde mine fokus områder og hvor jeg skal sætte ind med forbedringer…
Du har virkelig givet mig en kæmpe gave, jeg kan ikke takke dig nok, du er virkelig dygtig.
Mange hilsner

Peter

Pernille har sendt en glad mail efter 1 behandling for flyskræk hos Kirsten.

Hej Kirsten!
Ja som du kan se overlevede jeg rejsen :o)
Det gik SÅ godt, jeg var stadig lettere spændt under start, men ellers var jeg helt rolig og afslappet, jeg både kiggede ud af vinduet og synes det var vildt dejligt, og så film, spiste, og læste uden problemer og det fedeste var, at jeg havde fuldstændig tillid til piloterne og til at flyet nærmest var min ven :o). Vi mødte enda et andet fly på vejen, som vi fløj tæt forbi, også det synes jeg var sjovt, hvor jeg nok før, havde været døden nær. Jeg havde følelsen af, at det var et transportmiddel som alt andet, og at jeg bare skulle læne mig tilbage og nyde turen, og det gjorde jeg så. Havde i øvrigt en skøn og meget varm ferie.
Så igen 1000 tak for hjælpen, jeg vil klart anbefale dig til alle jeg møder på min vej, med fobi.
Kærlig hilsen

Pernille

 

Jeg sendte et tak til Pernille for ovenstående tilbagemelding. Og jeg var glad for at modtage endnu en mail fra hende, hvor hun beskriver, hvordan hun havde det før behandlingen for flyskræk og hvordan hun oplevede behandlingen og hvilken frihed hun føler nu.

Hej Kirsten
Hvis du har behov for nogle af mine tanker og følelser til din hjemmeside (selvom de nu virker lidt fremmede for mig) fra før jeg var en tur forbi dig, så var det noget i stil med: At jeg var overbevist om, at jeg ikke ville overleve flyturen. Gennemlevede katastrofer i mit hoved. Fik hjertebanken og blev klam over det hele, bare ved tanken om at der skulle bestilles rejse. Når jeg landede sikkert, var det med tanken om at miraklernes tid ikke var forbi, og en kæmpe lettelse. Blev drænet for energi under flytur, fordi jeg var så anspændt og skulle bruge rigtig mange kræfter på, at holde øjne og øre åbne og være parat. Var fuld af panik, og følte mig fanget i min egen krop og i situationen.

Disse følelser og tanker, stammede fra en flyvetur med uvejr, hvor jeg (fordi jeg ingen kontrol havde) troede at min sidste time var kommet, jeg har sansynligvis ikke været i nærheden af fare, men følelsen af, at situationen var ude af mine hænder, har åbenbart skræmt mig for vid og sans, og sat sig til en fobi.
Min oplevelse hos dig var utrolig positiv, du var rigtig god til at få mig til at slappe af, i den lidt uvante situation. Du fik hurtigt afmystificeret ordet Hypnose., Det var guld værd, at du tegnede og fortalte, hvilke proces der ville ske, og satte nogle ord og eksempler på, som alle kan forstå. Traumebehandlingen var supergod, fordi du formåede og få gjort en meget ubehagelig oplevelse (flyvningen) til noget sjovt, og kan stadig få mig til at trække på smilebåndet.
Så igår i avisen et tilbud om en smuttur til London, og blev igen helt glad da jeg opdagede, at jeg kun tænkte på om jeg havde råd til en tur til efteråret, hvor jeg før ville havde tænkt… naaaaj så skal jeg jo flyve, så jeg springer over og venter til det er meget nødvendigt for mig at rejse :o), så det har i den grad givet mig meget stor frihed, hvilke også var mit store ønske.
Kærlig hilsen

Pernille

 

Tina så os for at få mere indre ro

Hej Liat
Jeg syntes jeg har det super godt. Jeg virkelig har lært at slappe af og jeg har fået en indre ro efter mine besøg hos dig. 1000 tak for det.

Jeg føler ikke jeg har behov for flere besøg pt. så jeg aflyser vores aftale den 30 kl 11.15.

Jeg ringer selvfølgelig hvis jeg igen for behov for en konsultation, men da jeg føler mig super glad og rolig føler jeg ikke at jeg har behov for at komme igen lige nu.

Du har været en stor hjælp for mig og det eneste jeg kan sige er at jeg skulle have været kommet hos idg for mange mange år siden.

Jeg mediterer stort set daglig og det er bare skønt.
De kærligste sommer hilsner fra

Tina

 

Et medlem af det engelske folketing Derek Wyatt, kom til Kirsten i klinikken i London for at blive fri fra sin højdeskræk. En Avis fra området Kent lavede et interview med ham om oplevelsen.

Hypnotherapist cures Labour MP’s fear of heights
Since a visit to the Eiffel Tower at the age of 22, Labour MP for Sittingbourne and Sheppey Derek Wyatt discovered he had a fear of heights that made him feel sick and ever since he has tried to avoid being more than about 10 feet high.

This fear stopped MP Wyatt from going up ladders, using open lifts or even driving p narrow roads when abroad in France or Italy. Not only that but Mr Wyatt loved to ski and had to cover his eyes when being taken up the side of snowy hills and mountains.

When the opportunity for a Christmas skiing trip in Canada came up, the now 59 years old MP decided he had had enough and made an appointment to see a hypnotherapist.

He told Kentnews:

“If you’ve got children who want to be taken skiing, it’s not much fun if you can’t join in or have lunch with them at the top.”

The hypnotherapist initially booked Mr Wyatt in for four separate hypnosis sessions, each of which would last around 90 minutes, however, after one session of hypnotherapy she told Mr Wyatt he was cured.

When it came to the skiing trip, Mr Wyatt went on the largest ski lift in the world and did not feel even a wobble. Mr Wyatt was delighted with the hypnotherapy and went on to add:

“I had hoped the hypnotherapy would work, but at my age I’d try anything to get over my fear. I was delighted when it did. I know people who have been helped to quit smoking and all sorts of other things, so I’d certainly recommend it.”

 

M så Liat og slap af med voldsom jalousi på 2 sessioner.

Hej Liat
Det var helt ubeskriveligt hvad det gjorde!

Det gjorde mig afslappet, gav mig selvtillid, ro i mig selv, glæde og et bedre forhold ! Følelsen af at kunne give slip og være glad for den man er !

Give sig selv lov til at nyde sig selv, forkæle sig selv og mest af alt elske sig selv !

Alle der har en jalousi så voldsom at man føler alt er tabt osv. Så er hypnose virkelig vejen ! Den har forandret mig på bare 2 behandlinger ! Jeg begyndte at ligge mærker til alt omkring mig, smage, dufte, lyde og følelser ! Kan kun anbefale det ! Liat har virkelig reddet mit “liv” i bund og grund og skabt nye veje for mig ! Af hjertet tak !
– det har skam også været en fornøjelse for mig at opleve det hele ! Mange tak !

M

 

Hej Kirsten.
I sommers var jeg oppe hos dig og få 2 behandlinger for min angst mod edderkopper.
Vi ledte efter et hus dengang og nu har vi fundet det. Og er du vimmer nogle store edderkopper , der er sådan et sted. Bl.a i garagen og i kælderen. Det er jo osse de rum man ikke bruger mest tid i. Men jeg vil bare fortælle, at når jeg ser sådan en kæmpe fætter (en af dem der knaser, hvis man træder på den) så giver det et gip i mig, men jeg tager lige en dyb indånding og så kan jeg slå den med et eller andet, eller tage den med et stykke papir. Det har jeg jo aldrig kunnet før og er helt vildt glad for at jeg ikke behøver at kalde på min kæreste hver gang jeg ser en edderkop.
Endnu engang vil jeg takke mange gange for din hjælp. Det glemmer jeg dig aldrig for!
Hilsen og knus fra

Anja B.

 

Inge havde søvnproblemer, men sover nu godt om natten.

Kære Kirsten
Denne lille hilsen, hvor jeg ønsker at fortælle dig, at jeg faktisk har sovet om natten, siden jeg var hos dig i slutningen af juni. Jeg er bare så lykkelig over, at jeg tog kontakt til dig, og det har hjulpet mig og dermed også min familie. Jeg sover uden problemer, vågner en eller to gange pr. nat, men falder straks i søvn efter toiletbesøg. Har en til to gange været lidt urolig inden jeg er faldet i søvn, men har så gjort brug af de teknikker du lærte mig, og er så faldet i en dyb søvn.

Jeg kan mærke, at det har forbedret mit humør og min hverdag er blevet meget lysere.
TAK for hjælpen.
Mange sommerhilsner fra

Inge

 

Anja har sendt en positiv tilbagemelding om sin behandling mod nervøsitet i sociale situationer.

Hej Kirsten.
Jeg har valgt at skrive endnu en tilbagemelding til dig omkring den behandling jeg fik for min nervøsitet for at møde – og være sammen med bestemte mennesker, da det nemlig der viste sig, at jeg har fået utrolig meget ud af behandlingen. Det gik jo bl.a. på, at jeg havde svært ved at slappe af og at jeg var utrolig nervøs for at dette skulle føre til uønskede handlinger og udtalelser.

Nu har jeg endelig mødt de pågældende person(er) og jeg mig sige, at det har været helt fantastisk at mærke, hvordan min adfærd har ændret sig og nervøsiteten faktisk er helt væk. Dette ikke kun gældende sammen med den nævnte person, men sammen med andre, og specielt nye, mennesker i det hele taget.

Så jeg vil bare sig dig rigtig mange tak for en meget positiv og virkningsfuld behandling, nu da det endelig stod sin “rigtige prøve”. Bare dejligt at det også virker i andre ønskede sammenhænge.
Kærlig hilsen

Anja N.

 

Sara har sendt en venlig e-mail efter 3 behandlinger. Hun kom til os pga. en følelse af frustration, som hun ikke bevidst kendte årsagen til.

Kære Kirsten.
Jeg sidder her og er i tvivl om, om jeg har brug for flere hypnose-sessioner. Jeg har været rigtig glad for det, vi har udrettet sammen – det har hjulpet mig meget. Jeg føler mig hjulpet godt på vej, og noget i mig siger, at jeg måske ikke behøver mere hjælp… lige nu i hvert fald.

Så jeg vil takke af her, med et håb om, at jeg kan vende tilbage en anden gang, hvis jeg skulle få brug for det!
Tak for hjælpen, Kirsten, det var været nogle spændende og berigende oplevelser, jeg har haft med dig. Du er meget dygtig!

Det betyder meget for mig, at terapeuten virker velafbalanceret og imødekommende – og det gør du i høj grad…
Kærlig hilsen

fra Sara.

 

Uddrag fra en mail fra Lene, som har modtaget hypnose behandlinger til forbedring af hendes sportspræstationer.

“…jeg vil sige dig tak for de redskaber, som du har vist mig. Det er spændende, når man lærer at bruge sig selv og de ressourcer som man jo indeholder. Jeg er blevet stærkere på en helt anden måde end jeg troede mulig. jeg har lært at lytte til mig selv – og stole på hvad jeg hører!….”
Mange hilsner

Lene

 

Gitte kom for at ‘få det bedre‘ og føle mere ro.

Det er med glæde at jeg anbefaler dig til andre. Det du har gjort for mig er så positivt, så kan du hjælpe andre i samme retning, kan det kun glæde mig.
Kærlig hilsen

Gitte

 

Susan havde brug for at få selvværdet op og lære at lytte til sine egne behov.

Hej Kirsten,
Som aftalt vil jeg bare skrive lidt til anbefaling for andre, der tænker på at bruge hypnose og dig som terapi.
Jeg henvendte mig til dig, fordi jeg døjede med et lavt selvværd, manglende selvtillid og

almen dårlig trivsel. Følte mig ikke god nok, følte ikke jeg slog til og var kommet i ind i ond cirkel, hvor jeg næsten altid var ked af det, og havde en konstant hovedpine. Min oplevelse hos dig har været mere end positiv og allerede efter første hypnose, følte jeg hurtig en forandring. Jeg går stadig hos dig, da der stadig er meget at arbejde med, men det går bestemt fremad, og jeg mærker en forandring hver eneste gang. Nu har jeg været uden hovedpine i 5 uger, og det er stort. Jeg har haft spændingshovedpine i snart 10 år og har spist adskillige migrænepiller hver eneste måned – og

nu ikke rørt en i 5 uger…
I dag ser jeg mig selv som et værdifuldt menneske, der har masser af gode egenskaber og masser at tilbyde. Jeg er mere ligeglad og lader mig ikke længere styre af andre. Mit behagesyge som jeg haft i alt for mange år, er ved at være et overstået kapitel. Nu tør jeg tro på mig selv, og sige fra på ting, som ikke er okay med mig. Det er nyt og rigtig dejligt kunne gøre det uden at lide af dårlig samvittighed.
Jeg er ved at få mit gode humør tilbage. Kan grine og le igen, hvilket er en lettelse i sig selv. Jeg har altid været en humørspreder og et glad og positivt menneske, men nogle ubehagelig personlige nederlag, skilsmisser, jalousi og skuffelser/svigt, gav mig et dyk i den forkerte retning. Jeg faldt ned i et hul, som var svært for mig, at komme op af igen. Du formåede at vende billedet og få mig op af hullet, fik mig til tro på mig selv igen, satte nogle ord tingene, og fik mig til at holde af mig selv igen. Det skal du have tak for, og der er ingen tvivl om, at foruden dig, var det aldrig gået…
Jeg fortsætter mine behandlinger hos dig. Men at jeg allerede efter godt 5 behandlinger, er kommet så langt, havde jeg ikke drømt om. Jeg ved, jeg har udviklet mig i den rigtige retning, og at billedet langt om længe, er vendt for mig på så kort tid, så når jeg en dag er færdig hos dig, så ved jeg er det bliver som et nyt menneske. Nemlig en pige som lever i balance og harmoni med sig selv, som er stærk og tror på sig selv, og som ikke skal tilpasse sig eller behage andre længere… For mit vedkommende har den gode effekt nemlig ikke kun været på selve problemet, men også på fortid og barndom og effekten har ganske enkelt bredt sig som ringe i vandet og fået mig til at se mere klart på tingene. Endelig kan jeg begynde at skelne mellem hvad der er rigtigt og forkert for mig.
Din personlighed har i høj grad påvirket mig og gjort processen helt utrolig smidig. Du er utrolig behagelig og dygtig, og virker meget beroligende og tillidsvækkende i alle situationer. Jeg vil klart anbefale dig til alle på min vej…
Jeg glæder mig til en fortsat dejlig og positiv forandring hos dig..
Mange hilsner

Susan

Louise, som nu en glad ikke-ryger efter én behandling for rygestop.

Hej Kirsten
Lige et par ord fra mig for at sige dig ikke blot tusinde – men milliarder tak for behandlingen.

I de 4 uger der er gået siden behandlingen har jeg hverken haft lyst til og heller ikke overvejet at ryge!
Jeg betragter nu mig selv som ikke-ryger – jeg kunne ikke drømme om at blive ryger igen, ikke engang “fest-ryger”, “hygge-ryger” eller hvad man nu engang kalder dem, der bare længes efter cigaretterne og er ulidelige ex-rygere!
Jeg er med andre ord – til forskel fra min situation fra mine tidligere mislykkedes rygestop – uendelig ligeglad med folks rygning, de generer mig ikke og de frister mig ikke – men de lugter nok lidt mere end os andre ikke-rygere 😉
Med venlig hilsen

Louise

 

Anja så Kirsten for generelt at få selvværdet op.

Hej Kirsten.
Her en lille tilbagemelding på den behandling jeg fik hos dig for ca. 2½ uge siden.

Effekten af behandlingen har været virkelig god. Forandringen har

været lige præcis som jeg ønskede den. Det er en stor, stor hjælp og lettelse at vide, at der findes en psykologisk hjælp og redskaber som på kort tid kan afhjælpe frustrationer og problemer på en meget rar og afslappende måde og så man kan mærke at “det virker”.

For mit vedkommende har den gode effekt ikke kun været på selve problemet, men bredt sig som ringe i vandet og fået mig til at se mere klart på tingene og kunne skelne mellem hvad der er rigtigt og forkert for mig.

Det er ikke mindst vigtigt at terapeuten er venlig og imødekommende, hvilket helt klart er kvaliteter du besidder.
Mange venlige hilsner

Anja

 

Frederik har sendt denne mail efter Selvhypnose weekendkurset.

Hej Kirsten
Jeg syntes lige, jeg ville sende dig en lille hilsen.

Her går det rigtigt godt, jeg er blevet rigtig god til at gå i trance og det virker bare så godt.

Jeg er meget positiv og glad og er blevet meget bedre til at forestille mig alle de positive ting jeg kan og vil i fremtiden. Jeg har også købt den bog, du anbefalede, der hedder “undskyld dit

liv venter på dig” og den er bare god. Selvhypnose krydret med det, der står i den bog er rigtig godt.

Jeg har lige fået at vide, at jeg får det nye arbejde, jeg har søgt, så det er også positivt <smiley.gif>

Jeg taber mig stille og roligt <smiley.gif> og jeg har fået styr på det med, at jeg hævede stemmen overfor andre.

Min kone har ikke været så glad i lang tid, som hun er nu.

Så det er bare så positivt og alt sammen, fordi jeg har lært kunsten ved selvhypnose.
Mange glade hilsner fra mig

Frederik

Kirsten Dahlerup er kendt fra nedenstående medier

politiken sky sondag tatler urban woman dr1