Q&A

Er man ’væk’ når man er i trance?

Nej, man hverken sover eller er ’væk’. Man kan høre alt og ved hvad der foregår og forbliver i kontrol.

Man er bare dejligt behageligt afslappet.

 

Siger man så bare en masse, man måske ikke ønsker at sige?

Nej, det ubevidste sind vil kun skabe adgang til de informationer, som er nødvendige for at problemet kan blive løst og kun i det omfang man kan tackle. Dit ubevidste sind vil altid beskytte dig. Du har fuldt ud kontrol over situationen og kan stadig vurdere om du vil svare på det vi evt. spørger dig om.

 

Er der nogen bivirkninger?

Nej, det er en naturlig og ressourcefuld tilstand. Det værste der kan ske er at du falder i søvn… så skal vi nok vække dig igen. Det er nemt for en hypnoterapeut at se forskel på søvn og trance.

 

Kan man huske noget bagefter?

Ja, typisk kan man.

Nogle gange slapper klienter dog så meget af, at de ikke husker meget bagefter. Fuldstændig ligesom vi kan gøre, når vi sidder til et foredrag eller læser en bog og vi dagdrømmer og egentlig ikke husker bevidst hvad vi hørte eller læste. Men dit ubevidste sind husker det, så der vil være positive forandringer, selvom du måske vælger at ‘space lidt ud’.

Det fascinerende er, at selvom man måske dagdrømmer, vil man altid blive opmærksom og afvise ethvert hypnotisk forslag man ikke ønsker. Dette er naturligvis ikke relevant her, da du og din hypnoterapeut på forhånd har aftalt hvad dit mål er og du netop ønsker de positive forslag til din underbevidsthed, fordi din hensigt netop er at skabe positive forandringer.

 

Hvor lang tid varer en behandling?

En behandling varer ca. 1½ time.

 

Hvor mange behandlinger skal man have?

Det afhænger af personen og problemet, alle mennesker er forskellige og forandrer sig i sit eget tempo.

De fleste mennesker skaber store forandringer på 1-3 behandlinger. Men hvis du har brug for flere eller gerne vil komme ind engang imellem er det naturligvis også helt normalt og vi er kun glade for at få lov til at skabe et trygt sted for dig, hvor du kan arbejde med dine forskellige problemstillinger eller livsfaser.

Det vigtigste er at du har lyst til at forandre dig og er åben overfor at forandre dig ved hjælp af hypnose og NLP, idet ingen kan hypnotiseres mod deres vilje.

 

Priser

En behandling varer ca. 1½ time og koster 1200,-

Kirsten tilbyder derudover Skype behandlinger for 800,-

En rygestop behandling koster 1500,- (med Kirsten på Skype er prisen 1000,-)

Kirsten Dahlerup er kendt fra nedenstående medier

politiken sky sondag tatler urban woman dr1