Hypnose mod jalousi

– Hypnose med Kirsten i Pernille Aalunds talkshow ‘Qtv’ og Hypnose mod jalousi i ‘Ugebladet Søndag’

Chanell blev fri fra jalousi og fortæller i programmet, at hun føler terapien har reddet hendes liv

Chanell fortæller i et interview, før sine behandlinger hos Kirsten, at hun er så jaloux, at hvis det ikke bliver ændret, tror hun, at hun vil ende med at få en voldsdom, fordi hun bliver vildt frustreret, hvis kæresten bare kigger på andre kvinder

Efter 4 hypnose behandlinger blev Chanell fri fra sin stærke jalousi. Istedet har hun nu fået meget mere selvværd og indre ro. Hun har fået gå-på-mod til at skabe kvalitet i sit eget liv istedet for at vogte over kæresten. Hun er meget glad for sin positive forandring og fortæller i talkshowet, at hun føler hendes hypnose behandlinger hos Kirsten har givet hende livet tilbage.

Ugebladet Søndag ‘Tæt på jalousi’ Artikel om hvordan Anna blev fri fra jalousi efter 2 hypnose behandlinger hos Kirsten.

Anna fortæller bl.a. i artiklen: “..Der var en djævel med mig i form af jalousien. Den var sygelig og jeg ville ikke være kommet af med den uden hjælp”. Via hypnosen fandt Anna grundstenen til angsten for at miste. Hun blev ført tilbage til dengang, hun vinkede farvel til sin familien og blev tilbage på Færøerne med sin farmor..”Efter blot én behandling følte jeg stor lettelse, fordi jeg indså, hvor jalousien stammede fra..” fortæller Anna, der oplevede at hun fik ‘sit liv tilbage'”

Hvad er jalousi egentlig?

Ofte tænker vi på jalousi som en enkeltstående følelse. Men jalousi er faktisk et mix af forskellige følelser. Det kan være frygten for at miste, en følelse af utilstrækkelighed/lavt selvværd, sårethed, frygt, mistillid, vrede.

Parforholdet

Det kan være en god ide, at kigge nærmere på parforholdet:

Hvilke spilleregler gælder i parforholdet? Hvilken adfærd synes parterne i parforholdet er OK at udføre?

Der er ikke nogle universelle regler for hvad det er rigtigt og forkert i et parforhold, men det handler om hvad, der er rigtigt for det enkelte parforhold.

I et forhold hvor den ene kræver 100 % troskab og forpligtelse fra den anden, men selv flirter og måske endda skaber seksuelle forhold til andre – er der gået noget galt og den af parterne som har givet sig 100 % til parforholdet vil typisk føle et tab af den energi han/hun investerede.

Forhastede konklusioner er ikke det sundeste, men hvis beviserne er der og man føler at troskab i et parforhold er en vigtig værdi for én, (f.eks. vigtigere end kærligheden i nuet) så er det nok bedst at pakke sydfrugterne og komme afsted. Du har selv ansvar for at sørge for dit eget velvære i dit liv.

Men ofte skyldes jalousien fantasier som intet har at gøre med virkeligheden.

Hvad er årsagen?

Ofte skyldes jalousi nogle skræmmende fantasier, som intet har at gøre med virkeligheden. Men som er baseret på ubevidste erindringer fra fortiden i forbindelse med andre mennesker. Mønstre som du ubevidst frygter, vil gentage sig i dit nuværende parforhold.

Jalousien kan også skyldes lavt selvværd eller at du har ladet partneren blive det vigtigste i din verden i en sådan grad, at du ville føle at dit liv var ovre hvis han/hun ikke var i det.

Hvordan kommer det til udtryk?

Jalousi kan nogle gange komme til udtryk ved at personen trækker sig ind i sig selv, bliver kontrollerende eller humørsyg. Men ofte kommer det til udtryk som vrede eller endda raseri. Bagefter vil personen typisk føle anger, skam og være frustreret over sig selv, ked af det eller irriteret over at han/hun ikke kan kontrollere sine tanker, følelser og handling.

Hvornår er det normalt og hvornår er det for meget?

Vi kan alle føle en forbigående følelse af jalousi. Men hvordan ved du om det du føler er udover normalen og om du er kommet ud på et sidespor?

Måske er du kommet ud på et sidespor, når du konstant har mistillid til partnerens tanker og adfærd, når alt hvad partneren gør eller ikke gør virker mistænksomt for dig.

Måske når din hjerne er på overarbejde og forestiller sig alle mulige og umulige situationer mellem din partner og andre.

Eller det kan være, når du invaderer partnerens ret til et privatliv i parforholdet ved at læse deres e-mails, sms’er eller måske endda udspionerer dem for at finde ud af, om der foregår noget.

Hvis du observerer dig selv gentage en sådan adfærd, så er det tid til at få noget hjælp for at blive fri fra det. Så du ikke ender med at gøre livet surt for dig selv og for mennesker omkring dig og på den måde skaber en selvopfyldende profeti: du skubber andre væk fra dig og skaber selv det tab som du frygtede.

Hvis du er meget jaloux torturerer du dit eget sind ved konstant at forestille dig smertefulde fantasier. Spørg dig selv: er det muligt at jeg forveksler mine tanker med virkeligheden?

Hypnoterapi mod jalousi

Hypnoterapi virker typisk hurtigere end du kan forestille dig. Din partner kan blive overrasket over at opleve dit nye dig og der vil ske positive forandringer i dit parforhold.

Væk er de grimme scener og den nagende mistænksomhed.

Både du og din partner vil opleve fordelene ved, at du kommer i balance og kommer i kontakt med din naturlige essens, som er fyldt af selvtillid. Du kan opleve, at du vil hvile i dig selv og føle dig i ro og harmoni i alle mulige situationer – og nyde dem mere.

De negative energier og den overaktive fantasi vil blive brugt til positive tanker og du kan blive overrasket over resultaterne. Husk, man kan ikke straffe et andet mennesker ved at blive vred og kontrollerende, man straffer kun sig selv. Og selvom du måske føler at din kærlighed til din partner retfærdiggør dit behov for at kontrollere og styre partneren, så ved du inderst inde at det ikke hænger sådan sammen. Du kan lære at komme i kontakt med dit ægte dig, din essens, din kernetilstand og på den måde få genskabt et positivt selvbillede, en stærk selvtillid og dermed en positiv støttende adfærd som vil give dig større livskvalitet – og et bedre parforhold.

Kirsten Dahlerup er kendt fra nedenstående medier

politiken sky sondag tatler urban woman dr1