Kører hjernen på fuld fart – føler du dig stresset?

October 27, 2016|Posted in: Uncategorized

Kender du det med, at det føles som om hjernen kører på fuld fart? Synes du, at det er svært at stresse af?

Måske afhjælper du det med et glas vin, når du kommer hjem fra arbejde eller med for meget mad eller sødt.
Når vi gør det, kan det hjælpe os med at slappe af, mens vi drikker vinen eller spiser chokoladen, men problemet er, at det er en kortvarig forløsning. Et andet problem er, at hvis det bliver en vane, så træner du faktisk din hjerne i at række ud efter chokolade eller andre ting der kan dulme følelserne, hver gang der er indre stress. I modsætning til at lære hjernen at kigge klart på, hvordan du har konstrueret din hverdag og hvordan du arbejder.

For eksempel i forhold til:
Om der er noget, du har brug for at blive opmærksom på, som skal ændres, så du ikke kører dig selv ned?
Har du brug for at blive bedre til at sige nej i stedet for at please?
Eller handler det om din tilgang til tingene, den måde du opfatter tingene på?

Nogle gange handler stress egentlig ikke om, hvad der sker omkring os, men snarere om den ‘historie’ vi fortæller os selv – om det der foregår omkring os.

Måske har du lært at bekymre dig i din barndom og gør det stadig.
Måske har du lært at være en perfektionist (hvilket blot er angst i fine klæder)
Måske er du blevet programmeret i din barndom til at tro at ‘hvis det går godt, så sker der nok noget skidt’ eller måske har du lært at du skal please andre for at være vellidt.
Så det kan i virkeligheden være ‘historien’ du fortæller dig selv om din verden, der stresser dig mere end det er virkeligheden selv.

Kunne dette være sandt for dig? Er der en ‘historie’ du fortæller dig selv, som stresser dig? Et eksempel kunne være ‘jeg burde træne mere’, ‘jeg er ikke god nok, pæn nok, dygtig nok, slank nok, rig nok, klog nok’ osv.

Måske kunne du overveje allerede nu om den historie, du fortæller dig selv virkelig er sand eller om du har brug for at træde et skridt tilbage og se det store billede, så du kan opdatere historien.

Hvis det her rører ved noget i dig, så tror jeg, at du vil synes rigtig godt om et gratis mini online kursus, som du kan downloade her og nu fra vores hjemmeside www.hypnose-nlp.dk samt en bonusgave, en hypnose/afslapnings Mp3, som vil give dig redskaber til at føle dig mere i kontrol allerede nu.

Hvis det føles som om, der er nogle gamle vaner og programmer der trænger til en dybere opdatering, så du bedre kan opleve virkeligheden som den er, vil jeg foreslå at kontakte os på Kirsten@hypnose-nlp.dk så du vha hypnoseterapi og NLP kan få ændret de gamle programmer og i stedet opleve mere ro, glæde og frihed.

Du er også velkommen til at skrive til os, hvis du gerne vil have at vi laver nogle online kurser med redskaber til bestemte problemstillinger og du kan naturligvis connecte med os på Facebook og modtage mere inspiration. https://www.facebook.com/avancerethypnoseognlp/

Vi glæder os til at høre fra dig.
Kirsten

Kirsten Dahlerup er kendt fra nedenstående medier

politiken sky sondag tatler urban woman dr1