Gå på en ‘Selvkritik Detox’ lige nu

October 17, 2016|Posted in: Uncategorized

Det er rigtig fint, at vælge at detoxe din krop, men hvad med din hjerne. Hvordan ser din mental hygiejne ud?
Du behøver ikke planlægge det eller vente til januar, du behøver ikke at købe specielle grønne grøntsager, du kan vælge at starte din Selvkritik Detox lige nu!

Dine tanker påvirker din følelser og dine følelser påvirker dine valg og resultater. De resultater du skaber, både dårlige som gode resultater, starter med en tanke.

Forestil dig, hvis du satte dig ned med et 3 årigt barn og sagde til det:
“Andre folk synes, at du er til besvær, hvis du beder om hjælp. Du er ikke særlig god til det du laver. Jeg tror ikke på, at du kan opnå det du gerne vil opnå. Du skal tilsidesætte dine egne behov og tage dig af andres behov også selvom du er træt og ikke har tid og iøvrigt er du for tyk”
Hvordan ville det få barnet til at føle sig…?

Forestil dig nu, hvis du satte dig ned med et 3 årigt barn og sagde til det:
“Du er elsket. Det er iorden at bede om hjælp, det har alle brug for at gøre. Jeg forstår dig og respekterer dig. Du kan opnå det som er vigtigt for dig, hvis du arbejder på det. Dine behov, ønsker og drømme er vigtige og du skal prioritere dine behov – det er ligesom de siger på flyet ‘tag din egen iltmaske på, før du hjælper andre’. Du er smuk og dejlig lige som du er”
Hvordan ville det få barnet til at føle sig?

Vi har alle et indre barn. Det indre barn repræsenterer vores følelser. Dit indre barn vil bare gerne elskes, grine og føle sig tryg. Dit indre barn lytter til dine tanker, når du taler til dig selv, taler du i virkeligheden til dit indre barn.
Mobber du dit indre barn? Er du kritisk overfor det, måske som du følte at dine forældre var? Eller er du kærlig overfor det?

Du behøver ikke tage mine ord for gode varer, min udfordring til dig er at prøve det af. Vælg at tale til den lille 3 årige dig indeni med kærlighed, tålmodighed, venlighed og latter.
Gå på en selvkritik detox, måske for en dag eller en hel uge eller endnu bedre 3 uger – Hvis du gør det ca. 3 uger vil din hjerne faktisk begynde at tage din nye gode vane til sig og det vil blive mere automatisk. Forestil dig hvordan det vil føles!!

Hvis der er noget der blokerer dig, så kontakt os og vi kan hjælpe dig med at slippe blokeringerne, så du kan have et indre barn der hopper og griner og føler ro, glæde og frihed.

Kirsten Dahlerup er kendt fra nedenstående medier

politiken sky sondag tatler urban woman dr1